Årsmöte 4 februari


Kallelse till VK Nords årsmöte 2018
Söndagen den 4 februari kl 11.00 träffas vi i Buddbygården i Buddbyn för VK Nords årsmöte, nytt för i år är medlemsenkäten som bifogas i detta brev. Fyll i den på papper och skicka in eller via webben innan torsdagen 1 februari. Alla är anonyma, utifrån enkäten kan vi jobba vidare och utveckla VK Nord under kommande året.

Klubben bjuder på mat och kaffe!

Vägbeskrivning:
För att komma till Buddbygården åker du vägen förbi Bodens Resecentrum (järnvägsstationen). Efter ca. 6 km svänger du höger mot Bygdegård och efter ytterligare 400 meter så ligger Buddbygården, vackert röd på din högra sida.
Om du har problem att hitta ring Mariah Johansson på 076-80 98 919.

Kom ihåg att betala in medlemsavgiften innan årsmötet, dom som ej betalat in
har inte rösträtt.
Varmt välkomna önskar styrelsen!

74E5366B-F96F-4CF2-B5D0-8A8E986B8255

Det här inlägget postades i Nytt. Bokmärk permalänken.